De Urker Vishandel Kramer

Wij zijn Hilde en Peter kramer, beiden geboren en getogen op het voormalig eiland Urk. Gepokt en gemazeld in de visserij.  Hilde is afkomstig uit een echte visserijfamilie, die al generatieslang met de kotter UK 158 de Noordzee trotseert.

Hilde zelf heeft na haar schooltijd vele jaren in de viswerkende industrie gewerkt. Toen Peter en Hilde een relatie kregen kwam hij na militaire dienst bij zijn schoonvader aan boord en werkte hij vele jaren als visser op de Noordzee!

Toen het na een jaar of tien bij Peter begon te kriebelen om iets voor zichzelf te beginnen, was al snel duidelijk dat een eigen kotter in die tijd met quotering, hoge prijzen et cetera geen optie was. Daarom verlegde hij zijn interesse naar een viswinkel en zo namen Hilde en Peter in 2006 de viswinkel van Hans Visscher in Epe over.

Kwaliteit & gemak

Omdat de aanloopperiode onder andere door de kredietcrisis niet gemakkelijk was besloot Peter weer fulltime te gaan vissen en de winkel in de vertrouwde handen van Hilde en haar team te geven. Met als resultaat een zeer goed lopende viswinkel, waarbij kwaliteit en service voor onze klanten op nummer 1 staat. Deze service willen wij nog meer uitbreiden door middel van deze webshop. Gemak voor onze klanten tegen een betaalbare prijs.

Verse Urker Vis

Wij werken voornamelijk met dag verse vis die bij levering vaak dezelfde ochtend in alle vroegte op Urk is verwerkt. Dit proef en zie je terug in onze producten. Ook voor gerookte vis, gebakken vis, vis maaltijden, vis pakketten en andere visproducten kunt u bij ons terecht.

Uiteraard staat duurzaamheid bij ons daarbij centraal. Al onze producten zijn voorzien van een keurmerk. Dit alles om zo nog lang mogelijk van onze visproducten te kunnen genieten.