Verse vis

Kabeljauwfilet (staart)

De kabeljauw is onbetwistbaar één van de lekkerste vis. De kabeljauw is vol van smaak en bevat veel vitamines en mineralen, ook is de kabeljauw een bron van gezonde vetzuren! De kabeljauwfilet is het staart stuk van de kabeljauw en wordt het meest gebruikt als kibbeling en lekkerbek.

Direct leverbaar

Vanaf 3,45 per 100 gram

  • De kabeljauw kunt u vers 2 tot 3 dagen bewaren in de koeling en in de vriezer 1 tot 2 weken.
  • bereidingswijze oven: De kabeljauw insmeren met mayonaise, kruiden met viskruiden en paneermeel, gesnipperde uien toevoegen en een klein blokje roomboter. Vervolgens 25 min laten garen op 160 graden in de oven.
  • bereidingswijze frituur: De kabeljauw insmeren met meel en voorzichtig in het vet liggen vervolgens goudbruin laten bakken. Na het bakken de kruiden over de kabeljauw strooien.

In 1 stuk kabeljauw van 150 gram zitten 112 kcal. Deze hoeveelheid kabeljauw bevat 0,9 gram vet waarvan 0,2 gram verzadigd vet is, 26,2 gram eiwitten en 0,34 gram zout.

Vis

  • Dagelijks verse vis
  • Gekoeld bij jou thuis geleverd
  • Zo besteld, snel geleverd!