Verse vis

Kabeljauw lekkerbek (vers)

De kabeljauw is onbetwistbaar de lekkerste lekkerbek. De kabeljauw is vol van smaak en bevat veel vitamines en mineralen, ook is de kabeljauw een bron van gezonde vetzuren!

4,25 per stuk

  • De kabeljauw kunt u 2 dagen bewaren in de koeling en 1 tot 2 weken in de vriezer.
  • bereidingswijze oven: De lekkerbek insmeren met mayonaise, kruiden met viskruiden en paneermeel, gesnipperde uien toevoegen en een klein blokje roomboter. Vervolgens 25 min laten garen op 160 graden in de oven.
  • bereidingswijze frituur: De lekkerbek insmeren met meel en voorzichtig in het vet liggen vervolgens goudbruin laten bakken. Na het bakken de kruiden over de lekkerbek strooien.

In 1 stuk kabeljauw van 150 gram zitten 112 kcal. Deze hoeveelheid kabeljauw bevat 0,9 gram vet waarvan 0,2 gram verzadigd vet is, 26,2 gram eiwitten en 0,34 gram zout.

Vis

  • Dagelijks verse vis
  • Gekoeld bij jou thuis geleverd
  • Zo besteld, snel geleverd!